Novosti

Brisanje neaktivnih dial-up naloga - od 08. do 13.01.2013.

U periodu od 08. do 13.01. obaviće se brisanje svih neaktivnih dial-up naloga, odnosno, naloga korisnika koji više od 18 meseci nisu izvršili nijednu uplatu dial-up paketa VeratNet-a.

Ukoliko želite da sačuvate Vaš nalog, obavite uplatu nekog od dial-up paketa najkasnije do 08.01. kako bi Vaš nalog ostao aktivan.

Pročitaj više »

VeratNet – Sponzor Media Management Masters (prva radio konferencija u Srbiji)

Sa željom da podrži događaje koji se bave transferom znanja u oblasti komunikacija, VeratNet se pojavljuje kao internet sponzor Media Management Markets konferencije koja se ove godine premijerno održava u Madlenijanumu.

Konferencija je posvećena svima koji se bave radijskim i web prostorom, uključujući i radio menadžere, programske direktore, interaktivne menadžere i stručnjake iz oblasti marketinga, prodaje i istraživanja radijskog auditorijuma.

Pročitaj više »

Neradni dan - 12. novembar (Dan primirja u Prvom svetskom ratu)

Poštovani korisnici,

Ove godine će se prvi put kao državni praznik u Srbiji slaviti 11. novembar, Dan primirja u Prvom svetskom ratu. Budući da pada u nedelju, neradni dan biće ponedeljak, 12. novembar, i to za sedište kompanije kao i prodajno mesto u Bulevaru vojvode Mišića 37 u Beogradu.

Pročitaj više »

Sa ADSL-om VeratNeta ceo svet je tvoj

Ne propustite veliku akciju tokom koje možete postati korisnik ADSL paketa od 6/1 Mbit/s, po izuzetno popularnoj ceni od samo 1590 dinara mesečno.

Naravno, svi naši ADSL paketi imaju neograničen protok, pa ćete biti u mogućnosti da surfujete i uživate u internet sadržajima tokom celog meseca, bez straha od dodatnih troškova zbog prekoračenja potrošnje.

Pročitaj više »

VeratNet - Sponzor skupštine Komore ovlašćenih revizora

Kao jedan od lidera u oblasti telekomunikacija, VeratNet se pojavljuje kao internet sponzor trinaeste skupštine Komore ovlašćenih revizora.

Omogućili smo da prostor u ulici Blagoja Parovića 10, u kom se odrzava skupština, bude zona bežičnog pristupa Internetu. Svi posetioci ce nesmetano moći da pristupe ovom hot-spotu, kako bi što pre došli do potrebnih informacija ili ih prosledili dalje.

Pročitaj više »

Wireless internet po promotivnoj ceni od 990 din/mes

Dragi korisnici,

Podsećamo vas da je i dalje možete postati korisnik wireless interneta i to po promotivnoj ceni od 990 dinara mesečno. Brzina paketa je 1024/256 Kbps.

Pročitaj više »

PDV povećan, cene usluga nepromenjene

Poštovani korisnici,

od 1. oktobra ove godine PDV je povećan sa 18% na 20%.
Kompanija Verat odlučila je da razliku PDV preuzme na sebe, tako da će rezidencijalni korisnici i dalje plaćati isti iznos za uslugu koju koriste.

Na ovaj način trudimo se da izađemo u susret korisnicima i zadržimo najkonkurentiju ponudu na tržištu.

Vaš VeratNet

Pročitaj više »

Najbolja jesenja ADSL akcija je počela!

Jesen je stigla, sa njom i hladniji dani kao i mnogi sati provedeni na Internetu.

Obezbedite sebi dobar protok za predstojece dane – uključite se u najbolju jesenju ADSL ponudu:

Pročitaj više »

Hosting paket u pola cene

Dragi korisnici,

Iskoristite priliku i po duplo jeftinijoj ceni kupite V-Pro hosting paket!

Pročitaj više »

ADSL 6/1 Mbit/s za neverovatnih 1590 dinara - i u septembru!

Sve do kraja septembra možete iskoristiti retku priliku da se dokopate bržeg ADSL internet paketa po izuzetnoj ceni.

Za samo 1590 dinara mesečno možete da download-ujete sadržaje sa interneta brzinama i do 6 Mbit u sekundi. Takođe je brzina uploada veoma velika - 1 Mbit u sekundi.

Pročitaj više »