Novosti

Radno vreme tokom uskršnjih praznika

Obaveštavamo vas da u petak, 13. aprila i ponedeljak 16. aprila naše prodajno mesto i sedište kompanije u Bulevaru vojvode Mišića u Beogradu neće raditi zbog uskršnjih praznika.

Radno vreme prodajnog mesta u subotu, 14. aprila, biće skraćeno: od 10 do 14h.

Pročitaj više »

VeratNet uručio nagrade najboljim učesnicima Honda Zlatne lige fudbala

Svečanom dodelom nagrada u nedelju, 8. aprila 2012. završena je treća sezona Honda Zlatne lige fudbala – prestižnog takmičenja u futsalu (malom fudbalu) pod pokroviteljstvom Honde, u kome učestvuju pripadnici medija i javnih preduzeća. I ove godine, VeratNet se pojavljuje kao jedan od sponzora takmičenja.

VeratNet je pripremio za učesnike ukupno četiri nagrade – šest meseci besplatnog ADSL interneta za po dva pojedinca iz svake lige – za najboljeg strelca i najboljeg golmana iz lige medija, tj. lige javnih preduzeća. Dobitnicima su svečano uručeni vaučeri prilikom proglašenja pobednika.

Pročitaj više »

Brisanje neaktivnih dial-up naloga - od 14. do 16.04.2012.

U periodu od 14. do 16.04. obaviće se brisanje svih neaktivnih dial-up naloga, odnosno, naloga korisnika koji više od 18 meseci nisu izvršili nijednu uplatu dial-up paketa VeratNet-a.

Ukoliko želite da sačuvate Vaš nalog, obavite uplatu nekog od dial-up paketa najkasnije do 13.04. kako bi Vaš nalog ostao aktivan.

Pročitaj više »

Ubrzajte vaš ADSL paket, a plaćajte isti iznos kao i do sada!

Dragi naši ADSL korisnici, vaša vernost će ponovo biti nagrađena. Ubrzajte svoj postojeći ADSL paket a plaćajte isti iznos kao i do sada!

Primer: Ukoliko koristite naš standardni 1536/256 Kbit/s paket, ubrzaćemo ga na 4096/512 Kbit/s, a vaš račun će ostati isti.

Pročitaj više »

Fenomenalna ADSL akcija se nastavlja i u aprilu: super brz internet za samo 1290 din

Budi brži od drugih! Iskoristi fenomenalnu VeratNet ADSL akciju i priušti sebi super brz internet paket po fantastičnoj ceni od samo 1290 dinara!

Dragi budući korisnici,

Pročitaj više »

Izmena brojeva za SMIN pristup - 072 umesto 042

Obaveštavamo vas da će se, prema rešenju RATEL-a, vršiti zamena numeracije 042 koja je dodeljena po osnovu korišćenja usluge Komutirani pristup SMIN za ISP.

Zamena se vrši tako da se negeografski kod 042 menja u 072, dok telefonski broj ostaje isti.

Pročitaj više »

Radno vreme za Dan državnosti

Zbog praznika Dana državnosti, sedište VeratNet-a u Bulevaru vojvode Mišića 37 neće raditi u sredu, četvrtak i petak, 15,16 i 17.02.2012. godine.

Naše prodajno mesto u Bulevaru vojvode Mišića 37, neće raditi u sredu i četvrtak 15 i 16.02.2012., a počeće sa radom u petak 17. februara po uobičajenom rasporedu.

Pročitaj više »

Iskoristite vaših 20 minuta za besplatno VoIP telefoniranje!

ADSL i WiMAX korisnici,

Pozovite nas što pre - iskoristite vaših 20 besplatnih minuta za VoIP telefoniranje ka fiksnim mrežama u Nemačkoj, Engleskoj, Austriji, Italiji, Belgiji, Holandiji, Španiji, Poljskoj, Češkoj, SAD i Kanadi.

Pročitaj više »

Duplo bolji hosting paket za samo 490 dinara godišnje!

Dragi hosting korisnici,

Zbog velikog interesovanja i dalje nastavljamo našu veliku hosting akciju! Obezbedite sebi duplo bolji paket, uštedite više od 30%, odnosno, preko 40% u odnosu na našu standardnu ponudu!

Pročitaj više »

Web sajt, domen i hosting za samo 4990 dinara

Internet je mesto gde mnoge firme ulažu napore i sredstva kako bi povećali svoju prodaju. Broj web sajtova kojima je prodaja osnovna namena ubrzano raste.

Internet je veliko tržište koje će nastaviti da raste i narednih godina, prema tome, još danas registrujte svoj domen!

Pročitaj više »