Novosti

Nova prodajna mesta u Bačkoj Palanci i Novom Kneževcu

U saradnji sa firmama Intact iz Bačke Palanke i Cvetika iz Novog Kneževca, u ovim gradovima smo otvorili nova prodajna mesta u kojima se mogu izvršiti uplate dial-up i hosting usluga, kao i otvoriti ADSL nalog.

Ovo su i podaci koje naši korisnici iz Bačke Palanke i Novog Kneževca treba da znaju vezano za prodajna mesta:

Pročitaj više »

Nova prodajna mesta u Šapcu, Inđiji i Doljevcu

U saradnji sa firmama PC Market iz Šapca, Excel Tehno-Shop iz Inđije i firme Majstor u kući iz Doljevca, u ovim gradovima smo otvorili nova prodajna mesta u kojima se mogu izvršiti uplate dial-up i hosting usluga, kao i otvoriti ADSL nalog.

Ovo su i podaci koje naši korisnici iz Šapca, Inđije i Doljevca treba da znaju vezano za prodajna mesta:

Pročitaj više »

Nova prodajna mesta u Bečeju i Sremskoj Mitrovici

U saradnji sa firmama Orion Computers iz Bečeja i Bubamara računari iz Sremske Mitrovice, u ovim gradovima smo otvorili nova prodajna mesta u kojima se mogu izvršiti uplate dial-up i hosting usluga, kao i otvoriti ADSL nalog.

Ovo su i podaci koje naši korisnici iz Bečeja i Sremske Mitrovice treba da znaju vezano za prodajna mesta:

Pročitaj više »

Nova prodajna mesta u Jagodini i Aranđelovcu

U saradnji sa firmama Link Plus računari iz Jagodine i MB Electronic iz Aranđelovca, u ovim gradovima smo otvorili nova prodajna mesta u kojem se mogu izvršiti uplate dial-up i hosting usluga, kao i otvoriti ADSL nalog.

Ovo su i podaci koje naši korisnici iz Jagodine i Aranđelovca treba da znaju vezano za prodajna mesta:

Pročitaj više »

Novo prodajno mesto u Lazarevcu - Techno Shop

U saradnji sa firmom Techno Shop, u Lazarevcu smo otvorili novo prodajno mesto u kojem mogu da se izvrše uplate dial-up i hosting usluga, kao i otvaranje ADSL naloga.

Prodajno mesto se nalazi u ulici Sime Rovinjskog 3 i otvoreno je od radnim danima od 9 do 20 časova kao i subotom od 10 do 18 časova.

Pročitaj više »

Izuzetna ponuda za smeštaj i iznajmljivanje tower servera!

Dragi korisnici,

do kraja decembra nudimo vam najatraktivnije cene na tržištu za usluge server housinga i namenskog servera za tower servere!

Pročitaj više »

Izuzetna ponuda za smeštaj i iznajmljivanje tower servera!

Dragi korisnici,

do kraja decembra nudimo vam najatraktivnije cene na tržištu za usluge server housinga i namenskog servera za tower servere!

Pročitaj više »

Akcija National Geographic-a "KOCKA LEDA" - VeratNet sponzor internet prenosa

Uključite se u borbu protiv globalnog zagrevanja, osvojite vredne nagrade!

Časopis National Geographic organizovao je nagradnu akciju u kojoj treba da pogodite u kom vremenskom roku će se otopiti velika ledena kocka dimenzija 1,5x1,5x1,5 m, postavljena u naselju Belville.

Pročitaj više »

VeratNet i CE&HA (Live-e.TV)

Kao jedan od partnera CE&HA Faira, kompanija VeratNet obezbedila je besplatan WiFi internet svim posetiocima ovog sajma. Na Veratovom štandu je bila izložena ponuda ovog provajdera, a akcenat je svakako bio na servisima za poslovne korisnike.

Pročitaj više »

VeratNet i BlogOpen 2011

Drugu godinu za redom, VeratNet učestvuje na BlogOpen-u, "radno-prijateljskim susretima blogera, tviteraša, privatnih i poslovnih korisnika društvenih mreža, profesionalaca u oblasti komunikacije, kao i svih onih koje interesuju teme kojima se bavi."

Ovo je jedan od najvećih skupova ove vrste u Srbiji, uz veliki broj predavača iz inostranstva - Mortena Lunda (Skype), Simone Brunocija (Amazon), itd.

Pročitaj više »