Novosti

VeratNet i BlogOpen 2011

Drugu godinu za redom, VeratNet učestvuje na BlogOpen-u, "radno-prijateljskim susretima blogera, tviteraša, privatnih i poslovnih korisnika društvenih mreža, profesionalaca u oblasti komunikacije, kao i svih onih koje interesuju teme kojima se bavi."

Ovo je jedan od najvećih skupova ove vrste u Srbiji, uz veliki broj predavača iz inostranstva - Mortena Lunda (Skype), Simone Brunocija (Amazon), itd.

Pročitaj više »

Otvoren prvi internet park u Pančevu u saradnji sa VeratNet-om

U saradnji sa Gradskom upravom grada Pančeva, otvorili smo prvi internet park u Pančevu. Preko uređaja koji podržavaju wifi pristup, svi građani mogu besplatno da koriste internet na Trgu kralja Petra I, Trgu slobode, Trgu Zorana Đinđića kao i u Železničkom parku.

Pročitaj više »

Godinu dana besplatnog interneta za najspretnije posetioce na CE&HA sajmu

Tokom CE&HA sajma održanog od 30.09. do 1.10.2011. godine organizovali smo takmičenja za posetioce našeg štanda. Zahvaljujemo se svim učesnicima i nadamo se da su se dobro zabavili igrajući igru pogađanja dužine kabla kao i video igrice RG Racer.

U igri pogađanja dužine kabla učestvovalo je ukupno 123 takmičara a dužina koju je trebalo pogoditi iznosi 27,75 metara.

Pročitaj više »

Posetite nas na CE&HA sajmu

Dragi korisnici,

Od 30. septembra do 2. oktobra održaće se prvi Sajam potrošačke eletronike i kućnih aparata u Beogradu, pod nazivom CE&HA Fair .

Pročitaj više »

Ubrzajte vaš ADSL, plaćajte istu cenu kao i do sada!

Dragi ADSL korisnici,

ubrzajte ADSL paket a plaćajte isti iznos kao i do sada!

Pročitaj više »

Neverovatna ponuda za nove korisnike - 4 Mbit/s ADSL za samo 1090 dinara!

Dragi budući korisnici,

Ukoliko do sada niste imali ADSL, našoj novoj ponudi nećete moći da odolite: ADSL paket od 4 Mbit/s za samo 1090 dinara!

Pročitaj više »

Matrix PR - novo prodajno mesto u Nišu

U saradnji sa firmom Matrix PR, u Nišu smo otvorili novo prodajno mesto u kojem mogu da se izvrše uplate dial-up i hosting usluga, kao i otvaranje ADSL naloga.

Prodajno mesto se nalazi u TC Kalča, u Obrenovićevoj bb, lokal D, broj 73 i otvoreno je radnim danima od 9 do 21 h i subotom od 9 do 16 h.

Pročitaj više »

Samo za naše WiMAX korisnike - hosting na poklon!

Dragi WiMAX korisnici, nakon nedavnog dupliranja brzina paketa odlučili smo da Vas ponovo obradujemo.

Svi WiMAX korisnici koji imaju ili nameravaju da naprave web sajt od nas dobijaju poklon u vidu V-Start hosting paketa tj. besplatno dobijaju prostor za svoj web sajt.

Pročitaj više »

Wireless za 1190 dinara mesečno

U toku je promotivna akcija tokom koje ćete imati mogućnost da svoj Wireless paket koristite po ceni od samo 1190 dinara mesečno.

Brzina download-a na ovom paketu je do 1Mbit/s dok je brzina upload-a 256 kbit/s.

Pročitaj više »

Prestanak rada prodajnog mesta u hotelu Slavija

Poštovani korisnici,

Od četvrtka, 1. septembra, prodajno mesto VeratNeta u hotelu Slavija u Beogradu prestaje sa radom.

Pročitaj više »