one px fb code

Vesti na portalu

DCU Online čašćavanje

dcu-online-cascavanje-2.jpg

Ako ste igrali ovaj MMORPG aktivno neko vreme, a tu mislimo nekih godinu dana unazad, možda imate pravo na 30 dana besplatnog Legendary statusa.

Pročitaj više »

Redovno zaboravljamo na FUSE

redovno-zaboravljamo-na-fuse-2.jpg

Na mesečnoj bazi, ako ne i malo dužoj, redovno se podsetimo da postoji FUSE igra iliti bivši Overstrike.

Pročitaj više »

Ukradeno 7000 Wii U-a

ukradeno-7000-wii-u-a-2.jpg

U subotu preko noći je provaljeno u Nintendov distributivni centar u Sijetlu, a kao što ste mogli iz naslova da ocenite – ukradeno je 7000 Wii U konzola.

Pročitaj više »

RE6 za PC

re6-za-pc-2.jpg

Ako ste brže-bolje zaboravili novi Resident Evil 6, imaćete priliku da obnovite “prelepa” sećanja na igru i to na PC-ju.

Pročitaj više »

TWD problemi

twd-problemi-2.jpg

Ako je jedna igra iznenadila ove godine, to je Telltales-ov The Walking Dead serijal.

Pročitaj više »

Projekat GODUS u škripcu

projekat-godus-u-skripcu-2.jpg

Iako prvi projekat 22Cans-a, novog studija Pitera Molinjua – Curiosity, nije najbolje krenuo, ipak je krenuo. To se možda neće desiti sa novom igrom pod imenom GODUS.

Pročitaj više »

The War Z i na Steam-u

the-war-z-i-na-steam-u-2.jpg

Od danas možete preorderovati The War Z i na Steam-u, a koji je tom prilikom i na popustu od 10% pa vas osnovna verzija igre izađe 11.69€.

Pročitaj više »

Zynga na crnoj listi

zynga-na-crnoj-listi-2.jpg

Zahvaljujući totalnom kolapsu svoje firme na berzi u poslednjih nekoliko meseci, Mark Pinkus – predsednik jednog od/ako ne i najvećeg, gejming entiteta na socijalnim mrežama – Zynga-e, je završio na listi TOP 5 najgorih CEO-a na svetu za ovu godinu.

Pročitaj više »

HoN hakovan!

hon-hakovan-2.jpg

Ako imate šerovane tj. deljene naloge sa HoN nalogom, promenite sve što se da promeniti, počevši od šifre, dok samu šifru za HoN nemojte u ovom trenutku.

Pročitaj više »

HALO 4, plaćeni problemi

halo-4-placeni-problemi-2.jpg

Sa dolaskom novog dodatnog sadržaja tj. DLC-a za novi HALO 4 pod imenom “Crimson Map Pack”, su stigli i neki neprijatni problemi.

Pročitaj više »


TV paketi uz neograničen internet
Internet do 100 Mb/s
ADSL Internet promocija
Registracija domaćih domena

BeotelNet-ISP d.o.o. je 25. maja 2018. izmenio Politiku privatnosti podataka. Izmenjene informacije možete pogledati ovde.
BeotelNet-ISP d.o.o. koristi "kolačiće" (eng. Cookies) za analizu posete sajtu i marketinške aktivnosti. Daljim korišćenjem sajta saglasni ste sa upotrebom "kolačića" i Politikom privatnosti. Prihvatam